Otkrivanje bračne prevare

Postoje brojni znakovi koji ukazuju na mogućnost bračne prevare ili nevjere vezi. Promjene u ponašanju ili komunikaciji, nejavljanja na mobitel, iznenadne obveze, nove i neuobičajene navike… Sve to može ukazivati da je došlo do “pucanja” veze.

Prije poduzimanja konkretnih koraka i iznošenja optužbi, važno je potpuno se uvjeriti da li se radi o prevari bračnog partnera ili o jednostavnom nesporazumu. Prikupljanje adekvatnih dokaza u većini slučajeva može biti veoma delikatna stvar. Praćenje osobe ili vozila, fotografiranje i prisluškivanje spadaju u standardne metode za prikupljanje dokaza o nevjeri koji se kasnije pred sudom mogu iskoristiti u postupku razvoda braka. Kako bi se izvele učinkovito i u skladu s regulativom te na taj način osiguralo da prevara u braku bude adekvatno procesuirana, ovakve radnje zahtjevaju posebne vještine, iskustvo i znanja te poznavanje odgovarajućih zakonskih propisa.

Detektivska agencija Shark posjeduje široko iskustvo u otkrivanju bračne prevare koje je dokazano veikim brojem uspješno zaključenih slučajeva.

Želite li saznati više?

KontaktObratite nam se s punim povjerenjem!