Osnovni podaci o agenciji

Vlasnik Detektivske agencije SHARK komanditno društvo za istražne djelatnosti je Goroslav Šmaguc, rođen 1959. godine, po zanimanju magistar prava.

Niz godina proveo je na poslovima u MUP-U RH, gdje je uspješno obavljao mnoge operativne i rukovodne poslove u svim segmentima suzbijanja kriminaliteta i posebnih poslova, poslovima granične policije i drugo. Višegodišnji predavač i mentor na Policijskoj akademiji u sferi stručnog osposobljavanja za graničnu policiju.

Za pojedine poslove je i dodatno stručno osposobljen na specijalističkim osposobljavanjima u inozemstvu.

Član je Međunarodne policijske udruge – IPA.

Prvi je predsjednik Udruge privatnih detektiva Hrvatske (UPDH).

Detektivska agencija SHARK komanditno društvo za istražne djelatnosti (skraćeni naziv Detektivska agencija SHARK k.d.) uspješno djeluje u Republici Hrvatskoj 18 godina, a kao pravni i stvarni slijednik Agencije za obavljanje detektivske djelatnosti SHARK.

Prilikom rješavanja zaprimljenih slučajeva, osim vlastitih potencijala – visoko obrazovani i iskusni suradnici, detektivska agencija usko surađuje sa stručnjacima iz raznih područja – sudski vještaci, sudski tumači, odvjetnici, zdravstveni stručnjaci, knjigovodstveni i porezni stručnjaci i dr.

Tijekom dosadašnjeg djelovanja, Detektivska agencija SHARK k.d. rješavala je i rješava slučajeve na području cijele Republike Hrvatske, kao i u drugim državama.

Isto tako, Detektivska agencija ostvaruje i vrlo uspješnu suradnju sa privatnim detektivima susjednih država, kao i država iz EU i sa drugih kontinenata.

Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema našim klijentima koji su u samom fokusu našeg djelovanja, štovanju detektivske etike, zakonskih propisa i dr., te vrlo visokom stupnju uspješnosti, Detektivska agencija Shark k.d. danas slovi kao jedna od najuspješnijih detektivskih agencija u Republici Hrvatskoj, te je strukture koje imaju uvid u rad detektivskih agencija svrstavaju na sam vrh.

Isto tako, zbog niza uspješno riješenih slučajeva za naše klijente iz inozemstva, agencija je poznata i izvan granica Hrvatske.

Dignitet i tajnost podataka, kao i podaci o klijentu potpuno su zaštićeni, što naručitelju daje potpunu sigurnost, bez obzira radi li se o fizičkoj ili pravnoj osobi.

Detektivska agencija SHARK k.d. tijekom svog djelovanja vrlo uspješno je riješila i rješava, kroz stalnu suradnju i obavljanjem pojedinih slučajeva niz izuzetno zahtjevnih slučajeva za naručitelje i to:

  • Pravne osobe – utjecajne tvrtke iz Hrvatske i iz inozemstva i javna poduzeća
  • Fizičke osobe

Želite li saznati više?

KontaktObratite nam se s punim povjerenjem!